Workshops

Het Stijlhuis kleuranalyse

Workshops

Op zoek naar leuke namiddag of avond met collega’s of vriendinnen?  Wil je jouw vrijgezellenfeestje of verjaardag echt speciaal maken?  Dat kan. Kleuranalyse, stijlanalyse, Make-up workshop… of een workshop op maat.  Het kan bij jouw thuis of in Het Stijlhuis.

Hier vind je de meest gekozen formules.  Er zijn ook verschillende formules beschikbaar voor grotere groepen, ik werk graag een op maat gemaakte workshop uit.

 

Make-up Workshop

We starten de workshop met een stap-voor-stap uitleg van hoe je een mooie make-up aanbrengt.  Daarna gaan jullie zelf aan de slag met mijn hulp. Op het einde van de workshop ben je in staat de perfecte make-up die bij je past aan te brengen.

Duurtijd: 2,5 uur

Prijs 40€ pp vanaf 4 personen

Excl. Verplaatsingskost (Gratis binnen straal van 10km) en parking (indien van toepassing)

 

Kleur Workshop

Ik maak je wegwijs in de wereld van kleur.  De seizoenstypes worden uitgelegd.  We bepalen of je een warm of koel type bent aan de hand van de kleurdoeken, de huidskleur, de kleur van de ogen en het haar.

Duurtijd: 3 uur

Prijs 60€ pp vanaf 4 personen

(optie: je persoonlijke kleurpaspoort 25€ pp)

Excl. Verplaatsingskost (Gratis binnen straal van 10km) en parking (indien van toepassing)

 

Stijl Workshop

Ik start de workshop met een algemene uitleg over hoe je stijlvol voor de dag kan komen.  Je krijgt tips & tricks om je pluspunten te accentueren en de minpuntjes te camoufleren.

Duurtijd: 3 uur

Prijs 60€ pp vanaf 4 personen

 

Trouwfeest

Voor een trouwfeest zijn er speciale formules beschikbaar voor de bruid maar ook voor de ‘suite’.  Zo kom ik graag op verplaatsing je make-up en kapsel doen én dat kan ook voor de ‘suite’.  Hiernaast is er de mogelijkheid om in de loop van je trouwdag een touch-up van de make-up en het bijwerken van het haar te doen.  Zo schitteren jij en jouw ‘suite’ de hele dag lang.  Prijzen op aanvraag.

 

Alle workshopformules kunnen in overleg aangepast worden.