Styling

“Fashion is what you buy, style is what you do with it.”

KRISTIEN_1978

Kleuranalyse.  

Bij een kleuranalyse zoeken we samen uit welke kleuren jou het meest flatteren.  We gaan aan de slag met kleurdoeken, je huidtype en kleur ogen, welk seizoenstype je bent: winter, herfst, lente of zomer. We gaan dieper in op je persoonlijke seizoen type en bepalen samen welke kleurschakeringen goed bij je ogen, huid en haarkleur passen.  Je ontvangt een persoonlijk kleurenpaspoort.

Na deze analyse ben je in staat de juiste kleurcombinaties die bij jou passen uit te zoeken.  Nooit meer een miskoop!

Duur: +/- 1,5 uur

Prijs: 130 € inclusief kleurenpaspoort en hapje en een drankje

Vul je kleuranalyse aan met een stijlanalyse, make-up sessie of kapselanalyse en ga voor een ‘total make-over’. Indien je verschillende analyses combineert, zijn er kortingen van toepassing.  Vraag ernaar!

Vanaf 4 personen kan je een kleuranalyse aan huis laten uitvoeren.

Stijlanalyse

Draag jij steeds dezelfde kledingstukken? Zou je graag eens wat meer ‘schwung’ in je outfits brengen?

Dan is een stijlanalyse iets voor jou! Op basis van je figuurtype, gelaatsvorm, beenderstructuur, leer je pluspunten te accentueren en je minpuntjes te camoufleren.  Na een stijlanalyse ben je klaar om voor elke gelegenheid de perfecte outfit uit te kiezen. Bovendien krijg je na de analyse je persoonlijke stijlwijzer mee.

Duur: +/- 2 uur

Prijs: 140 € inclusief stijlwijzer, een hapje en een drankje

Vul je stijlanalyse aan met een kleuranalyse, make-up sessie of kapselanalyse en ga voor een ‘total make-over’.   Indien je verschillende analyses combineert zijn er kortingen van toepassing.  Vraag ernaar!

Vanaf 4 personen kan je een stijlanalyse aan huis laten uitvoeren.

STIJLHUIS_2_13_1993

Garderobeplanning

Zie jij door het bos de bomen niet meer in je kleerkast?  Bij een garderobeplanning nemen we samen de inhoud van die kast onder de loep.  We bekijken hoe we nieuwe combinaties kunnen maken en bepalen of er eventueel essentiële items ontbreken.
Na de sessie heb je weer nieuwe inspiratie om met je bestaande kleding verrassende combinaties te maken.

Bij een garderobeplanning is het noodzakelijk dat je een kleur-en stijlanalyse hebt gedaan.

Duurtijd: min. 2 uur

Prijs: 60 € per uur.

 

Personal Shopping

Shop je niet graag of koop je steeds de foute dingen of koop je niets en blijf je bij het oude?  Dan is personal shoppen vast iets voor jou!

We starten met een intakegesprek waar ik informatie verzamel over je kleding- en shopgewoontes.  Op basis hiervan kies ik waar en in welke winkels we gaan shoppen en zoeken we samen naar jouw perfecte outfit.

Duurtijd: min.  2 u

Prijs: 60 € per uur.